1 min læsningOB sikrer sig ung back langt ud i fremtiden

18-årige Aske Adelgaard bytter tilværelsen som ungdomspiller ud med en karriere som fuldtidsprofessionel.

1 min læsning
OB, Aske Adelgaard, Björn Wesström, Superligaen.
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

OB har søndag delt nyheden om, at man har valgt at udstyre klubbens 18-årige venstreback, Aske Adelgaard, med en femårig kontrakt.

Fra og med mandag bliver den unge back rykket op i førsteholdstruppen, hvor han altså med ro i sindet kan kigge fremad og fokusere på sin udvikling.

– Jeg er stolt. Det var i OB, at jeg startede med at spille fodbold i sin tid. Jeg glæder mig til at bidrage til holdet med en masse positivitet og en masse energi, lyder det fra den unge OB’er.

Klubbens fodbolddirektør, Björn Wesström, glæder sig ligeledes over at have sikret sig venstrebacken langt ud i fremtiden:

– Aske har en mentalitet og en kompetence, der øger konkurrencen og giver os større taktisk fleksibilitet. Vi er stolte og glade over, at vi har indgået en langsitet aftale og ser frem til at kome i gang og arbejde sammen, siger fodbolddirektøren.

OB-træner efter nedsmeltning: Jeg er den rette mand til jobbet

Om OB’s nuværende form giver anledning til kampe på førsteholdet allerede i løbet af efteråret for Aske Adelgaard, må tiden vise. I hvert fald skal indtager fynboerne lige nu en 11. plads med ét point efter tre kampe – og en målscore på minus seks.

Timeline

Notifications

Notifikationer