2 min læsningMedie: Arabisk storklub lokker – Braithwaite kan være fortid i Barca

Forholdet mellem FC Barcelona og Martin Braithwaithe har længe været af skrantende karakter - nu har en arabisk storklub meldt sig på banen.

2 min læsning
Martin Braithwaite, Braithwaite løn, Braithwaite ny klub, FC Barcelona.
Foto: Keld Navntoft/Ritzau Scanpix

Danske Martin Braithwaites Barca-exit nærmer sig med hastige skridt.

Der har hvert fald længe været skrevet om, at den catalanske storklub for alt i verden ønsker at skille sig af med Braithwaite, men danskeren har ikke givet efter for presset – endnu.

Således skriver spanske Sport, at de to parter et tæt på at nå til enighed om at gå hver til sit – at ophæve kontrakten – da FC Barcelona har opgivet at tjene penge ved et salg af den danske landsholdsspiller.

Ydermere erfarer det store spanske medie, at der skulle være dumpet et særdeles lukrativt tilbud ind hos Martin Braithwaite – hvis altså han kan se sig selv fortsætte karrieren på en sportsligt noget lavere hylde.

Der skulle her være tale om en storklub fra Saudi-Arabien, og selvom Sport ikke har de præcise tal, mener de at vide, at der er tale om et tilbud på flere millioner dollars.

Ifølge det spanske medie skulle Martin Braithwaite overveje tilbuddet nøje. Det bliver dog kun aktuelt, hvis han får lov til at smutte på en fri transfer fra FC Barcelona.

Xavi fortsætter Barcas flirt med Messi: Selvfølgelig vil jeg gerne det

Det forlyder sig videre, at Barca skulle have forsøgt at finde en klub til den danske angriber i Premier League, men Braithwaite skulle have afvist enhver mulighed – til trods for interesse fra flere klubber i den bedste engelske række.

Martin Braithwaite blev hentet til FC Barcelona for mere end 130 millioner kroner tilbage i begyndelsen af 2020.

Timeline

Notifications

Notifikationer