2 min læsningKent Nielsen inden Brøndby: Dét skal vi undgå

Silkeborg IF's cheftræner, Kent Nielsen, er opmærksom på, hvad man skal undgå, når man spiller mod Brøndby IF - især genpres og fart er nogle af de farligste våben hos Niels Frederiksen og co.

2 min læsning
Silkeborgs cheftræner Kent Nielsen jubel over sejren i 3F Superligakampen mellem FC Midtjylland og Silkeborg IF på MCH Arena, fredag den 22. juli 2022.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

Silkeborg IF tager søndag imod Brøndby IF, hvor man formentlig har planer om at fortsætte de gode takter fra forrige sæson – samt den gode opstart fra denne sæson.

Det er samtidig bronzevindernes første hjemmekamp denne sommer. Noget, som cheftræner Kent Nielsen har set frem til.

– Det bliver rigtig fedt endelig at spille på JYSK park igen efter en sommeropstart fulgt af to udekampe. Vi er kommet godt i gang med den nye sæson med fire point i de to udekampe, men det er selvfølgelig ekstra særligt at spille foran vores egne fans, som gennem hele sidste sæson satte nye standarder, siger cheftræneren til klubbens egen hjemmeside.

Forud for kampen er Kent Nielsen ikke overrasekende særdeles opmærksom på, hvad man skal have for øje, når man møder Brøndby IF.

– Det bliver uden tvivl en vanskelig opgave mod Brøndby. De har spillet to kampe med enorm energi, fart, aggressivitet og struktur, og det bliver en mundfuld at håndtere. De har optrådt med et forholdsvist ungt hold med spændende spillere, der har vist sig godt frem, og vi kommer til at skulle forholde os til deres pres, genpres og omstillinger, som er nogle af de discipliner, de virkelig mestrer. Vi skal undgå alt for mange kapløb og finde de rigtige løsninger i begge ender, lyder det fra Kent Nielsen.

Brøndby kommer til kampen med et 1-3-nederlag til FC Nordsjælland i bagagen, mens Silkeborg IF senest vandt med 1-3 ude over FC Midtjylland. Brøndby har dog sidenhen vundet 4-0 over Pogon Szczecin i Conference League-kvalifikationen.

Medie: Helsingborg interesseret i Brøndby-back

Tiden må vise, om gameplanen lykkes for Kent Nielsen og Silkeborg IF.

Kampen fløjtes i gang søndag klokken 18.00 på JYSK park i Silkeborg.

Timeline

Notifications

Notifikationer