1 min læsningMedie: Helsingborg interesseret i Brøndby-back

Allsvenskan-klubben Helsingborg kæmper en hård kamp for overlevelse i den bedste svenske række. Nu har de udset sig en Brøndby-spiller som forstærkning.

1 min læsning
Jens Martin Gammelby er på radaren hos Helsingborg
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der er et par ting, der skal falde på plads først.

Helsingborg er ifølge BT interesserede i at tilknytte Brøndbys Jens Martin Gammelby, men backen er lige nu på udlån hos polske Miedz Legnica.

Derfor vil et salg kræve, at Brøndby først kalder højrebacken hjem fra Polen.

Brøndby betalte i sommeren 2018 cirka 11 millioner kroner for Gammelby, der blevet hentet efter en gennembrudssæson i Silkeborg.

Det er dog aldrig blevet til den ønskede succes på den københavnske vestegn, og i forrige sæson var Jens Martin Gammelby således udlejet til Lyngby.

Nu skulle Helsingborg med cheftræner Jörgen Lennartsson så have rettet sin interesse mod den 27-årige midtjyde, der siden januar har været udlejet til Miedz Legnica i Polen.

Brøndby: Polske fans trak knive og angreb fredelige fans

Her var Gammelby i sidste sæson med til at rykke op i den bedste polske række, og her har oprykkerne fået en fin start på sæsonen med ét point i sæsonens første kamp mod Radomiak. Ved den lejlighed tegnede Jens Martin Gammelby sig desuden for assisten ved Maciej Sliwas føringsmål i kampen, der endte 1-1.

Hvis Helsingborg gør alvor af interessen, venter der formentlig Gammelby et hundeslagsmål i bunden af Allsvenskan, hvor Helsingborg i øjeblikket ligger tredjesidst med 10 point – samme pointtal som Sundsvall under stregen.

Timeline

Notifications

Notifikationer