Grotesk brøler! – Indskiftet målmand ser rødt efter to minutter

Hillerød måtte skifte målmand i pausen mod SønderjyskE. Det fik fatale konsekvenser to minutter inde i anden halvleg.

Sønderjyske hillerød målmand brøler fejl
SønderjyskE fans med et flag, hvorpå der står Den 12. Mand under 3F Superligakampen mellem SønderjyskE og AGF på Sydbank Park i Haderslev, mandag 2. Påskedag den 18. april 2022. Kampen endte 2-1.. (Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix)

Oprykkerne fra Hillerød har fået en hård start på tilværelsen i NordicBet ligaen.

Lørdag led de sæsonens andet 5-1 nederlag til Superliga-nedrykkerne fra SønderjyskE. Specielt en episode stikker gevaldigt ud, hvor Hillerød-lejren formentlig vil genoverveje målmandstræningen efterfølgende.

Bagud med 1-3 ved pausen blev keeper Alexander Jensen skiftet ud til fordel for et velkendt efternavn i dansk fodbold.

Benny Gall sluttede karrieren af som reservekeeper i F.C. København, og han kan umuligt finde stolthed frem efter hans søn, Thomas Gall’s, kæmpebrøler.

Efter blot to minutter mellem stængerne i Hillerøds mål tog reservemålmanden på skovtur udenfor eget felt, hvorefter han tøvende boksede bolden ud mod sidelinjen.

Det kostede et direkte rødt kort og en video til gemmerne.

Herefter måtte en markspiller overtage handskerne de sidste 43 minutter, som altså endte 1-5 til SønderjyskE.