2 min læsningEriksen indskiftet mod Atletico Madrid: Fans var ellevilde

Christian Eriksen gjorde god figur, da han blev skiftet ind med tyve minutter igen af den hårdtspillede træningskamp mellem Atletico Madrid og Manchester United.

2 min læsning
Manchester United, Christian Eriksen, Atletico Madrid.
Foto: Stian Lysberg Solum/NTB/Ritzau Scanpix

Der var tætpakket med norske fodboldfans på Ullevaal Stadion, da Manchester United og Atletico Madrid tørnede sammen på det norske nationalstadion lørdag eftermiddag.

Selvom kampen endte med beskedne 1-0 til Atletico Madrid, var det alt andet end en “typisk” og “kedelig” testkamp mellem de to storklubber.

Allerede fra dommerens første fløjt blev der gået til stålet, og kampen bar langt fra præg af at være en træningskamp uden større betydning.

Resultatet til trods, havde begge klubber chancer til mere i løbet af kampen.

Kort før pausen kom sindende i kog, da Scott McTominay sendte en albue i ansigtet på Atletico Madrid-keeperen, Jan Oblak, hvilket efterfølgende endte i klammeri mellem flere af spillerne fra de to hold. Du kan se klippet af situationen i afspilleren øverst i artiklen.

Efter pausen var det fortsat en jævnbyrdig affære, men set med danske briller faldt kampens største højdepunkt, da Christian Eriksen blev skiftet ind efter 69 minutter til sin første kamp i United-trøjen for offentligheden.

Det udløste store klapsalver på det norske stadion, og Christian Eriksens første tre afleveringer blev da også kvitteret med jubellyde fra tribunerne, inden den fjerde aflevering resulterede i et boldtab.

Få minutter efter indskiftningen var Christian Eriksen tæt på at blive oplægger til Uniteds første mål, men Marcus Rashford nåede lige akkurat ikke frem til bolden. Kort tid efter skulle danskeren utvivlsomt have været noteret for en assist, da han med en flot serv på et hjørnespark fandt frem til en helt fri Harry Maguire tæt under Atletico-målet. Uniteds kaptajn missede dog fælt.

Med 86 minutter spillet blev det i stedet Atletico Madrids Joao Felix, der kunne notere sig for kampens enlige scoring. Målet faldt efter Christian Eriksens aflevering endte hos den spanske modstander, hvilket satte gang i Atleticos angreb.

Thomas Frank om tabet af Eriksen: Et fantastisk ægteskab på 4-5 måneder

I kampens døende minutter blev Fred sendt af banen, da han fik vist sit andet gule kort i kampen. Endnu en gang udløste det klammeri mellem spillerne, da United-midtbanen på meget ufin vis jokkede på Alvaro Morata efter at have begået et frispark på ham i situationen.

Efter tre minutters tillægstid blev kampen fløjtet af, og Atletico Madrid trak sig altså sejrrigt ud af opgøret med 1-0 på Ullevaal Stadion i Norge.

Timeline

Notifications

Notifikationer