1 min læsningKlopp afslører: Har planlagt træningskamp dagen efter PL-start

Jürgen Klopp har af flere omgange ytret sig negativt over det tætte kampprogram, han og hans spillere er igennem i løbet af en sæson. Alligevel har den karismatiske tysker fået arrangeret en ekstra træningskamp dagen efter klubbens første optræden i Premier League.

1 min læsning
Jürgen Klopp Liverpool
Foto: Roslan Rahman/AFP/Ritzau Scanpix

På lørdag møder Liverpool Manchester City i Community Shield på King Power Stadium i Leicester.

Dagen efter skal Jürgen Klopps mandskab, formentlig bestående af en masse reserver, møde franske Strasbourg i en træningskamp.

Lørdagen efter – den 6. august – åbner vicemestrene så sin Premier League-sæson med en udekamp mod nyoprykkede Fulham. For at få sine spillere ’up to speed’, har Liverpool dog været tvunget til at arrangere en træningskamp allerede dagen efter Fulham-kampen.

– Det er en meget vigtig kamp (mod Manchester City på lørdag, red.), men situationen er sådan, at vi er nødt til at forberede os på sæson – det kan vi ikke ignorere. Så vi er nødt til at forlænge vores pre-season ind i sæsonen, forklarer Jürgen Klopp ifølge The Mirror og fortsætter:

– Vi spiller på lørdag mod City, og på søndag spiller vi en pre-season venskabskamp mod Strasbourg. Så møder vi Fulham, og dagen efter spiller vi en anden kamp, bare så vi kan forlænge vores pre-season. Det er vi nødt til at gøre, for fra midt-august og frem mener jeg, at vi spiller hver tredje dag, så der er ingen tid til at træne, lyder det fra Klopp.

Jürgen Klopp har i årenes løb ytret sig kritisk over det tætte kampprogram for Englands største klubber, men tyskeren forklarer ikke nærmere, hvordan det vil hjælpe at tilføje yderligere en kamp til det i forvejen tætte program.

Timeline

Notifications

Notifikationer