1 min læsningJens Stage tager udfordringen op i Bundesligaen: Må bevise jeg kan leve op til hypen

Jens Stages karriere har taget et stort skridt opad med skiftet til Werder Bremen. Nu er han klar til at bevise sit værd i Bundesligaen.

1 min læsning
Jens Stage Werder Bremen Bundesligaen
Jens Stage, FCK scorer til 1-0 i Superliga opgøret i Telia Parken mellem FC København og Vejle Boldklub søndag den 31. oktober 2021. (Foto: Lars Møller/Scanpix 2021)

F.C. København blev henover sommeren enige med Werder Bremen om en aftale, der sendte Jens Stage til Bundesligaen.

Netop Werder Bremen har et særdeles godt forhold til danske midtbanespillere, da både Lean Andreasen og Thomas Delaney har repræsenteret klubben. Nu er det så Stages tur til at gøre kunsten efter.

– Det gav sig selv, at det var den perfekte mulighed. At der så har været flere spillere fra Danmark, der har gjort det fantastisk – det er dejligt at se – nu må jeg selv bevise, at jeg kan leve op til hypen, fortæller Jens Stage til Viaplay.

Den 25-årige midtbanemotor ønsker dog ikke at følge fortidens danskeres fodspor. Han vil sætte sit eget præg i Werder Bremen.

– Det er fedt at se, at der er en masse danskere, der har slået igennem her, men jeg er mig selv, og jeg skal levere uanset hvad. Jeg er den, der lægger det største pres på mig selv. Det kommer jeg til fra første kamp af, fastslår Stage.

Disse hold kan vente for F.C. København i Champions League-kvalifikationen

Den mulighed for danskeren allerede den 1. august, hvor Bremen gæster Cottbus i DFB Pokalen.

Timeline

Notifications

Notifikationer