1 min læsningViborg-træner ligeglad med favoritværdighed: Det er underordnet, hvem vi skal møde

Jacob Friis var ikke meget for at påtage sig favoritværdigheden, da han på pressemødet efter aftenens opgør blev bedt om at forholde sig til næste modstander i kvalifikationen.

1 min læsning
Foto: Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix

Torsdag aften sikrede Viborg FF sig en plads i tredje kvalifikationsrunde i Conference League, da Jacob Friis’ tropper ekspederede FK Suduva fra Litauen ud af turneringen med en samlet sejr på 2-0.

I næste runde venter så B36 Thorshavn fra Færøerne, som også spillede sig videre i turneringen med en samlet sejr over Tre Fiori fra San Marino. En modstander, der på papiret burde være overkommelig for Viborgenserne.

På pressemødet i kølvandet på torsdagens kamp var Jacob Friis dog ikke meget for at påtage sig favorit værdigheden.

– Som træner er det underordnet, hvem vi skal møde, og hvordan oddsene er. Vi har et job, der skal gøres, om vi er favoritter eller ej, fortalte Friis ifølge Jyllands-Posten på pressemødet.

Highlights: Fantomstart sender Viborg videre i Europa

– Jeg har ikke det store kendskab til de to hold, vi kan møde, men uanset hvad vil vi gribe det an som alle mulige andre kampe, lyder det yderligere fra Viborg-cheftræneren.

Det europæiske eventyr er Viborgs første i 22 år, og der er altså gode muligheder for, at de grønne viborgensere kan spille sig endnu længere i turneringen, når B36 Thorshavn venter torsdag i næste uge.

Timeline

Notifications

Notifikationer