2 min læsningViborg-back efter stor europæisk aften: Vi spiller modent

Christian Sørensen synes, at Viborg leverede en moden præstation, da de formåede at sikre sig videre avancement i Conference League.

2 min læsning
Foto: Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix

Det blev en festaften på Viborg Stadion, da Viborg FF besejrede Suduva Marijampole og dermed sikrede sig videre avancement i kvalifikationen til Conference League.

Efter at have hevet en 1-0-sejr med hjem fra det første opgør i Litauen, krævede det blot, at Viborgenserne holdt nullet for at komme videre i kvalifikationen. Og præcis det var Viborg-back Christian Sørensen meget tilfreds med, at hans hold lykkedes med her til aften.

Highlights: Fantomstart sender Viborg videre i Europa

– Vi holder nullet to kampe i streg, det skal man huske. (…) Jeg synes, vi spiller modent, og så kan det godt være, det ser lidt kedeligt ud, men i de her kampe handler det om at vinde, og det gjorde vi heldigvis og de to kampe her, fortæller Sørensen efter kampen til TV3 Sport.

Og modenhed kræver det også, hvis Viborg skal på et europæisk eventyr uden at blive hægtet af i Superligaen. Men selvom de grønne fra Viborg i weekenden ikke kunne hive sejren hjem efter at have spillet torsdagen inden, tror Sørensen på, at holdet har, hvad der skal til for at kombinere de to turneringer.

– Det er rigtigt, det var ikke godt i Århus, det var det bestemt ikke. Men vi skal lære at spille i to-tre turninger, og det skal vi gøre hurtigt. Det var et godt skridt at vinde i dag, og så må vi også vinde på søndag, fortæller Sørensen til TV3 Sport.

I den næste kvalifikationsrunde skal Viborg møde enten færøske B36 Thorshavn eller Tre Fiore fra San Marino.

Timeline

Notifications

Notifikationer