2 min læsningTidligere EfB-træner mister på ny job – fik kun to kampe

Peter Hyballa kom i stærk modvind i sin tid Esbjerg, hvor han til sidst blev fyret. Det samme skete i næste cheftrænerstilling, og nu er tyskeren igen fortid i en klub efter kort tid.

2 min læsning
Peter Hyballa er igen fortid i en klub efter kort tid
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix.

To kampe. Det var alt, det blev til for den tidligere Esbjerg-cheftræner Peter Hyballa i front for den slovakiske klub AS Trencin.

Efter blot halvanden måned i klubben er de to parter nemlig gået hvert til sit, og dermed mister tyskeren sit andet cheftræner-job siden EfB-ansættelsen efter kort tid. Det skriver BT.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Peter Hyballas tid i Esbjerg var præget af uro i spillertruppen og anklager om, at den tyske træner skulle have ydmyget flere spillere i den vestjyske klub. Det hele endte med en fyring af den nu 46-årige tysker efter lidt over to måneder i klubben. Du kan læse mere Hyballas tid i Esbjerg i artiklen herunder 👇🏼👇🏼

Esbjergs cheftræner er en hån mod danske fodboldtrænere

Efter stoppet i Esbjerg i blev Hyballa ansat som cheftræner i Türkgücü München fra den tredjebedste tyske række. Heller ikke dette ophold gik som smurt, da den tyske træner igen blev fyret efter kort tid – to måneder.

Siden gik han uden job i et halvt år, indtil AS Trencin ansatte ham som cheftræner for halvanden måned siden. Her er tyskeren som nævnt nu også fortid.

EfB-klausul – Ankersen må ikke tale: Spørg mig igen om to år

Peter Hyballa har en fortid i flere Bundesliga-klubber i forskellige trænerstillinger herunder Wolfsburg, Dortmund og Leverkusen.

Timeline

Notifications

Notifikationer