Bundesligaen

Officielt: Bayern München henter spændende stortalent i fransk fodbold

Mathys Tel er ny mand i den tyske gigantklub Bayern München. Det har klubben netop bekræftet.

Mathys Tel er ny mand i Bayern
Foto: fcbayern.com

Bayern München har netop bekræftet på deres hjemmeside, at de har hentet den 17-årige angriberkomet Mathys Tel fra Ligue 1-klubben Rennes.

Han bliver dermed klubbens femte signing i dette transfervindue, da Matthijs de Ligt, Ryan Gravenberch, Sadio Mané og Nouissar Mazraoui tidligere er hentet til Julian Nagelsmanns stærke mandskab.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Mathys Tel sætter her et par ord på skiftet til den tyske storklub:

– Bayern München er en af de største hold i verden. Jeg ser meget frem til de udfordringer, jeg vil blive stillet overfor i klubben. Mine samtaler med Hasan Salihamidzic (sportdirektør i Bayern München, red.) og resten af den sportslige ledelse var gode, og jeg blev hurtigt overbevist om et skifte til klubben, siger den unge angriber til klubbens hjemmeside.

Rygtebørsen: PSG handler i RB Leipzig, Barca tæt på fransk forsvarsstjerne og muligt Schmeichel-exit

De oplyser dog ikke kontraktlængden på den 17-årige Tel, men ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano, får han en lang kontrakt frem til sommeren 2027.

Beløbet på handlen er desuden, ifølge Transfermarkts oplysninger, 20 millioner euro. Det svarer til godt og vel 150 millioner danske kroner.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P