1 min læsningLyngby-træner raser over manglende mål

Freyr Alexandersson var mest af alt utilfreds over, at hans hold ikke scorede på minimum af deres mange chancer i gårsdagens opgør.

1 min læsning
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Lyngby spillede en første halvleg til glemmebogen i mandagens opgør mod AC Horsens, som sjællænderne endte med at tabe 1-0.

Freyr Alexanderssons tropper spillede dog en noget bedre anden halvleg, hvor holdet vadede i chancer, men ikke kunne få sat bolden i nettet. Og i sidste ende var det uskarpheden, der skuffede Lyngby-træneren mest efter kampen.

Ibsen og Gregor om kostbar fejl: Vi kunne ikke høre hinanden

– Vi skal bare score. Jeg ved ikke, hvor mange chancer, vi har i den fodboldkamp, men alt for mange til ikke at score et mål, fortæller Alexandersson til TV3 Sport.

Målet, Lyngby lukkede ind, som skulle ende med at afgøre kampen, kom efter en stor fejl i Lyngby-defensiven. Men på trods af det var det alligevel den manglende skarphed, der fyldte mest for Alexandersson.

– Selvfølgelig er jeg det (red. ærgerlig over, at scoringen falder efter en fejl). Men jeg er også rasende over, at vi ikke scorer et mål i den her fodboldkamp. Vi får så mange chancer i den her fodboldkamp – især i anden halvleg. (…) Det er altid nemt at pege på målmanden, men sådan er det i fodbold, afslutter Lyngby-manageren.

Lyngby får en ny mulighed for at få sæsonens første sejr, når FC Nordsjælland venter i Superligaens tredje runde.

Timeline

Notifications

Notifikationer