Randers-boss: Vi skulle have scoret fire-fem mål i anden halvleg

På trods af at være kommet tilbage efter at have været nede med to mål følte Thomas Thomasberg, at hans hold kunne have fået mere med fra opgøret.

Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Randers formåede søndag at hive et point med fra deres hjemmebaneopgør mod OB, efter kronjyderne ellers var nede med 0-2 til pausen.

Og selvom Randers-træner, Thomas Thomasberg, var glad for, at man vendte et potentielt nederlag til et enkelt point, følte han stadig, at hans hold kunne have fået mere med fra kampen.

HIGHLIGHTS: Genfødte OB gik kolde og fik kun 2-2 mod Randers

– Man skal altid være tilfreds med et point, når man har været bagud med to mål, men kigger man på, hvad vi havde af chancer også efter 2-2, så skal vi jo score fire-fem mål i anden halvleg uden problemer, og så skulle det have givet en sejr, fortæller Thomasberg til Discovery+.

Med det ene point fordobler Randers deres pointhøst i Superligaen efter remis i sæsonens to første spillerunder. Dermed er Hestene placeret på ligaens syvendeplads, inden runden er færdigspillet.