1 min læsningKlar-parat-Hazard: Real kan også vinde med mig

Real Madrids triumferende seneste sæson vækkede glæde hos Eden Hazard - men nu vil han selv være en del af sejrene.

1 min læsning
Eden Hazard Real Madrid
Soccer Football - Champions League Final - Liverpool v Real Madrid - Stade de France, Saint-Denis near Paris, France - May 28, 2022 Real Madrid's Thibaut Courtois and Eden Hazard celebrate after winning the Champions League REUTERS/Dylan Martinez

Fodboldverdenen spåede en stor tid for Eden Hazard i Real Madrid, da han skiftede fra Chelsea i 2019.

Men belgiernes indiskutable verdensklasse fra tiden i London-klubben blev i stedet erstattet med middelmådige præstationer og et hav af skader.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Fra bænken kunne han dermed se sine holdkammerater sprudle i den forgangne sæson med et Champions League-trofæ og et sikkert spansk mesterskab i LaLiga – men i den kommende sæson er han klar til at tage del i succesen.

– Da vi vandt titlerne, var jeg glad på mine holdkammeraters vegne, på klubbens og fansenes. Men indeni sagde jeg til mig selv ‘Lad mig vise dem, at jeg kan spille, og at holde også kan vinde med mig’, siger Eden Hazard til Marca.

Barca bekræfter: Her er Andreas Christensens nye rygnummer

– Jeg vil give alt, jeg har, for at blive en succes her, understreger den 31-årige kantspiller.

De utallige skader har holdt Eden Hazard på bænken i intet mindre en 73 kampe for Real Madrid. Han har blot spillet 66 kampe for de hvidklædte giganter.

Timeline

Notifications

Notifikationer