1 min læsningFCK-darling før AaB-kamp: Klar til at vise, hvorfor vi er danske mestre

Hákon Haraldsson og F.C. København har parkeret oplevelsen fra Horsens-kampen. Nu ser den unge islænding frem til at lægge alle kræfter i mod AaB.

1 min læsning
Hakon Haraldsson F.C. København AaB søndag
FCKs Hákon Arnar Haraldsson og Isak Bergmann Johannesson ved 1-0 målet under superligakampen mellem FC København-AaB i Parken søndag den 22 maj 2022. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)

F.C. København skuffede fælt i åbningskampen, da oprykkerne fra Horsens vandt 0-1 i løvernes egen hule.

Søndag får hovedstadsklubben mulighed for skaffe sig oprejsning, når de gæster AaB på Aalborg Portland Park. Her forventer 19-årige Hákon Haraldsson, at holdet finder kvaliteten frem.

– Nu har vi arbejdet hårdt på træningsbanen hele ugen og været ude næsten to timer hver dag. Jeg føler, at vi har lagt Horsens-kampen bag os og er klar til at gå ud og give den gas i Aalborg og vise, hvorfor vi er danske mestre, siger Hákon Haraldsson til FCK’s hjemmeside.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

De forsvarende mestres opspil i Horsens-kampen gik primært gennem Haraldsson, og islændingen var også på scoringstavlen indtil VAR-vognen greb ind og afviste målet.

Han blev efterfølgende kåret som kampens spiller – det betød dog ikke det store, når resultatet ikke fulgte med.

– Jeg synes formen er fin, og at jeg også spillede udmærket i søndags, men når vi ikke vinder, kan man ikke bruge det til så meget. Bare se frem mod den næste kamp, fastslår Haraldsson.

Den unge islænding fik desuden bolden i Horsens-nettet, men VAR-vognen greb ind og afviste.

Jess Thorup inden AaB-kampen: Vi har høje forventninger

Kampen mellem AaB og F.C. København spilles klokken 18:00 og den kan følges på TV3+.

Timeline

Notifications

Notifikationer