2 min læsningVallys afværger interesse fra FCK: Mit fokus er i Silkeborg

Interessen i Nicolai Vallys fik formentlig et nøk op, efter kantspillerens pragtpræstation mod FC Midtjylland. Hans fokus er dog fortsat i Silkeborg.

2 min læsning
Nicolai Vallys rygte F.C. København transfer
Silkeborgs Nicolai Vallys har scoret til 1-0 og jubler over VAR godkendelse i 3F Superligakampen mellem FC Midtjylland og Silkeborg IF på MCH Arena, fredag den 22. juli 2022.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

Nicolai Vallys var en af Superligaens største stjerner i sidste sæson, og formen ser ud til at være upåvirket efter anden spillerunde.

Her skinnede Silkeborg-profilens evner med bolden igennem, da han scorede og agerede katalysator i 1-3 sejren over FC Midtjylland.

Det har naturligvis vækket interesse hos klubber med mere kapital end Silkeborg, hvor F.C. København angiveligt er ude efter den 25-årige offensive kreatør og målmager.

Medie: Så meget adskiller FCK og Silkeborg fra stjernehandel

Det spekulerer Vallys dog ikke selv på. Han nyder tilværelsen og spillet i sin nuværende klub.

– Det er da fedt at blive kædet sammen med en stor klub, men det er ikke noget, som jeg bruger tid på. Det tager mine agenter sig af. Jeg prøver at fokusere på at spille fodbold i Silkeborg. Det er her mit fokus ligger, siger Nicolai Vallys til TV3 Sport.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Jeg nyder at spille fodbold her og spille på den måde, som vi gjorde i dag. Vi har et europæisk gruppespil, så det er det, jeg forholder mig til.

30 millioner kroner.

Det er angiveligt den pris, Silkeborg mener, Vallys er værd, men trods det store millionbeløb, holder spilleren selv fødderne på jorden.

– Det er skørt. Der har stået en masse ting, og jeg ved ikke engang selv, hvad der er sandt. Det ved mine agenter, Silkeborg og de andre parter, der er en del af det, fastslår Silkeborg-stjernen.

Vallys ønskede samtidig ikke at udtale sig om, hvorvidt FCK har kontaktet ham.

Timeline

Notifications

Notifikationer