HIGHLIGHTS: Silkeborgs storspillende offensiv sænkede ulvene i egen hule

Underholdningen var i top, da FC Midtjylland tog imod lokalrivalerne fra Silkeborg, hvis offensive effektivitet sænkede ulvene med en overbevisende sejr.

FC Midtjylland Silkeborg IF Superligaen MCH Arena
Superligakampen mellem FC Midtjylland og Silkeborg IF i Herning, fredag den 22. juli 2022

FC Midtjylland og Silkeborg IF jagtede deres første sejr i denne sæson af Superligaen på MCH Arena fredag aften.

Her viste Silkeborg deres offensive kvaliteter fra sidste sæson, hvor de med kun fire skudforsøg effektivt hev en 1-3 sejr med hjem mod et tandløst FCM-mandskab.

Hjemmeholdet kom dog bedst fra start med Silkeborg trukket tilbage omkring eget felt, men det kastede ikke de store chancer af sig for midtjyderne.

Det gjorde det derimod i den anden ende, hvor Nicolai Vallys kom på scoringstavlen efter et klassisk Silkeborg-opspil fra kanten.

FC Midtjylland jagtede intensivt udligningen inden pausen. Først med en underkendt scoring fra Dreyer og få minutter senere reddede stolpen Silkeborg.

Ulvene kom sultne ud til anden halvleg. Det understregede Anders Dreyer med udligningen til 1-1 efter seks minutter. Få minutter senere var der fest i den anden ende, da Anders Klynge bragte Silkeborg tilbage i front.

Nicklas Helenius sluttede som topscorer i sidste sæson, og den 31-årige angriber fortsætter formen med scoringen til 1-3.

Silkeborg spillede et ufarligt FC Midtjylland-hold ud af banen de sidste 20 minutter, og det kunne nemt have blevet til flere scoringer fra udeholdet.

Kampen endte 1-3 til Silkeborg og mesterskabskandidaterne fra FC Midtjylland er fortsat uden sejr i Superligaen.

FC Midtjylland 0-1 Silkeborg IF (Nicolai Vallys, 31′)

FC Midtjylland 1-1 Silkeborg IF (Anders Dreyer, 51′)

FC Midtjylland 1-2 Silkeborg IF (Anders Klynge, 57′)

FC Midtjylland 1-3 Silkeborg IF (Nicklas Helenius, 62′)