1 min læsningStjernespækket top 10-liste der kan hentes kvit og frit næste sommer

Der er mulighed for at sikre sig en parade af stjerner, hvis ikke de finder sig en ny adresse eller forlænger aftalen inden sommeren 2023. Få overblikket her!

1 min læsning
Lionel Messi dyreste spillere kontraktudløb næste sommer
Paris Saint-Germain's Argentinian forward Lionel Messi (L) celebrates with Brazilian forward Neymar after scoring a goal during PSG's Japan Tour football match against Kawasaki Frontale at the National Stadium in Tokyo on July 20, 2022. (Photo by Toshifumi KITAMURA / AFP)

I fodboldverdenen bliver der handlet for svimlende summer, når en spiller skifter arbejdsgiver. Og her er det vigtigt for klubberne at sikre sig enten en forlængelse eller et salg af en spiller, når kontraktudløb nærmer sig.

Denne sommer er ingen undtagelse, da flere spillere har skiftet klub uden en overgangssum. Dermed er de handlet kvit og frit.

Blandt andre har Paul Pogba, Paulo Dybala, Angel Di Maria, Gareth Bale og danske Christian Eriksen alle skiftet på en fri transfer denne sommer.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Transfermarkt har udarbejdet en liste over de mest værdifulde spillere, der har kontraktudløb i sommeren 2023. Og der gemmer sig nogle overraskelser iblandt.

Listen tager udgangspunkt i spillernes nuværende værdi.

  1. Milan Skriniar – 65 millioner euro.
  2. Marcus Rashford – 60 millioner euro.
  3. Gavi – 60 millioner euro.
  4. Youri Tielemans – 55 millioner euro.
  5. Fabián Ruiz – 55 millioner euro.
  6. Lionel Messi – 50 millioner euro.
  7. Carlos Soler – 50 millioner euro.
  8. Jan Oblak – 45 millioner euro.
  9. Jorginho – 40 millioner euro
  10. Thomas Lemar – 40 millioner euro.
Kontraktløs startellever – disse stjerner kan hentes kvit og frit

Noget overraskende er 35-årige Messi at finde på listen, der ellers bærer præg af spillere, der er i sin bedste fodboldalder.

Derudover er unge Gavi fra FC Barcelona også repræsenteret på listen. Der er dog forlydener om, at klubben snarligt får forlænget aftalen med den 17-årige spanier.

Timeline

Notifications

Notifikationer