1 min læsningMedie erfarer: SønderjyskE tjener tocifret millionbeløb på rekordsalg

SønderjyskEs salg af Haji Wright er klubbens største nogensinde - og nu er prisen kommet frem.

1 min læsning
Haji Wright SønderjyskE rekord salg handel
SønderjyskE's Haji Wright lægger an til skud og udligner til 1-1 i superligakampen mellem AC Horsens og SønderjyskE på CASA Arena i Horsens, torsdag den 20. maj 2021.. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)

Haji Wright har længe været rygtet væk fra SønderjyskE, og tirsdag blev det en realitet.

Tyrkiske Antalyaspor er klubben, der henter den 24-årige amerikaner. Under offentliggørelsen af salget kunne SønderjyskE samtidig berette, at Wright blev klubbens største salg i historien – og indtil nu har beløbet fortsat været skjult.

Officielt: SønderjyskE sælger angrebsprofil i rekordhandel

BT erfarer nemlig, at Antalyasport har sendt 14 millioner kroner SønderjyskEs vej i handlen.

Sidste sæsons Superliga-nedrykkere har oveni beløbet sikret procenter af et fremtidigt videresalg, såfremt den tyrkiske klub skiller sig af med amerikaneren.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Isoleret set har Haji Wright dermed været en formidabel økonomisk gevinst for sønderjyderne.

I 2020 kom den dengang 22-årige angriber til SønderjyskE på en fri transfer, hvor han hurtigt viste sit værd i den bedste danske række.

Alligevel blev debutsæsonen med 11 scoringer i 29 kampe fulgt op med et lejeophold i netop Antalyaspor, hvor han nu fortsætter permanent.

Det kommer ikke uden grund, at Antalyaspor smider så højt et beløb for Wright. Under lejeopholdet blev det til 14 scoringer, hvilket sikrede ham en delt syvendeplads på topscorerlisten i den tyrkiske Super Lig.

Timeline

Notifications

Notifikationer