2 min læsningNyudnævnt OB-anfører var skuffet: Man følte sig lidt glemt

Jeppe Tverskov åbner ærligt op omkring sine tanker, og hvad han følte, da han i den forgangne sæson blev forbigået i valget som klubanfører.

2 min læsning
Tverskov
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

OB har til den nye sæson fået ny klubanfører i Jeppe Tverskov. Spørger man ham selv, burde han dog have haft tjansen allerede i den forgangne sæson, hvor valget faldt på klubmanden Jens Jakob Thomasen.

Nu er Jens Jakob dog fortid i klubben efter sit skifte til den franske Ligue 2-klub Nîmes, men i et interview efter OB’s 0-2 nederlag til FC Nordsjælland, sætter Jeppe Tverskov ord på den skuffelse, han følte, da Andreas Alm valgte at forbigå ham i anførervalget.

– Sidste år havde jeg en lidt mærkelig opstart, efter der kom en ny træner (Andreas Alm, red.). Man kender det lidt som spiller.. Hvis man er væk fra banen, den første måned af opstarten, så føler man sig nogle gange lidt glemt, indleder Tverskov over for TV3 SPORT og fortsætter:

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Jeg tror egentlig også, at det var lidt det, der skete i den periode. Jeg fik ikke rigtig mulighed for at vise, hvordan jeg er på banen og rundt om holdet.

– Det er klart – som jeg også sagde – så synes jeg ikke, at man skal negligere noget, som man havde sat et mål efter. Det, at være anfører i en klub som OB, det er for mig i hvert fald en rigtig stor ting. Derfor er det også klart, at det sidste år betød meget for mig. Det sagde jeg også helt ærligt.

Du kan se hele interviewet med OB-anføreren øverst i artiklen, hvor de taler om anfører-debatten fra 02:39 inde i videoen.

OB-debutant efter nederlag: Vi spiller egentlig meget god fodbold

OB og Jeppe Tverskov spiller næste gang på søndag den 24. juli, hvor Randers FC venter på Cepheus Park.

Et opgør, der starter klokken 14:00 og som kan følges direkte på Canal 9 og discovery+.

Timeline

Notifications

Notifikationer