1 min læsningOB-debutant efter nederlag: Vi spiller egentlig meget god fodbold

Bjørn Paulsen startede inde for OB en uge efter sin transfer til klubben. Det endte med et sikkert nederlag mod FC Nordsjælland, hvor han dog så positive takter i spillet.

1 min læsning
Bjørn Paulsen
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

OB fik ikke ligefrem den bedste start på superligasæsonen, da man mandag aften tabte med 0-2 til FC Nordsjælland.

Hos fynboerne startede Bjørn Paulsen inde for første gang, siden sit skifte til OB for præcis en uge siden. En debut, han nok ikke udelukkende kommer til at huske som en positiv oplevelse.

– Det er ikke den bedste debut, når man taber. Det er aldrig sjovt. Min egen præstation kigger jeg på i morgen. Lige nu er man bare mest skuffet over, at man taber, indleder debutanten over for TV3 SPORT og sætter herefter ord på, hvad man trods alt kan bruge et premierenederlag til:

FC Nordsjælland sejrede sikkert mod svage OB

– Resultatet på 2-0 siger det hele, men hvis man kun kigger på præstationen, så gør vi mange gode ting. Vi spiller egentlig meget god fodbold.

– Man kunne godt se, at de gerne ville vente på os og slå kontra. Jeg synes egentlig, vi kan være fint tilfredse med, at vi skaber en masse. Vi scorer ikke, men der er masser af ting, vi kan tage med, men også meget, vi skal have justeret.

Du kan se hele interviewet med OB-debutanten øverst i artiklen.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

OB skal næste gang i kamp på søndag, når man gæster Randers FC.

Timeline

Notifications

Notifikationer