Europæisk Fodbold

Kursskifte: Dansk landsholdsmålmand degraderet til andetvalg

Med 45 kampe i sin første sæson for AZ Alkmaar, lignede Peter Vindahl en sikker skanse og førstevalg i det hollandske bur. Men det er han ikke længere.

Peter Vindahl er røget ud i kulden
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

På trods af en mere end godkendt første sæson målt på kampe under bæltet i hollandske AZ Alkmaar for Peter Vindahl, har træneren Pascal Jansen nu valgt at skifte på målmandsposten.

Sådan lyder det ifølge Voetbal International, hvor AZ-bossen forklarer, at den nuværende førstekeeper hedder Hobie Verhulst – og altså ikke Peter Vindahl, der ellers stod hele sidste sæson.

VM i Qatar 2022: Hollands trup

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Vi vurderer ud fra præstationerne i træning, og Hobie Velhulst har vist gode takter i løbet af sæsonoptakten, forklarer Pascal Jansen således og uddyber:

– Peter (Vindahl, red.) har været her i én sæson, hvor vi har set ham træne og spille. Vi tager alt med i vurderingen, og det diskuterer jeg med staben og i særdeleshed målmandstræner Nick van Aart, afrunder cheftræneren. 

Highlights: FC Nordsjælland sejrede sikkert mod svage OB

24-årige Peter Vindahl var ellers det klare førstevalg på målmandsposten i seneste sæson, hvor det samlet blev til 45 kampe for AZ Alkmaar og ti clean sheets i den hjemlige liga, pokalturneringen og UEFA Conference League.

Den danske landsholdskeeper kom til klubben sidste sommer fra FC Nordsjælland, og har fået en kontrakt gældende frem til sommeren 2025.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P