1 min læsningNapoli henter nordmand i Premier League

Den norske stopper skifter på en permanent aftale til Napoli fra den kommende sæson.

1 min læsning
Foto: sscnapoli.it

Efter et halvt år på leje i Serie A-klubben Genoa gør norske Leo Østigård nu tilværelsen i det italienske permanent.

Det ligger nu fast, efter Napoli kan bekræfte, at man har indgået en aftale med Brighton som sender nordmanden til Italien på en permanent aftale. Det skriver både Brighton og Napoli på deres hjemmesider.

Officielt: Chelsea henter ‘AC’-erstatning i Napoli

Hverken Napoli eller Brighton melder noget om, hvor lang en kontrakt Østigård har fået eller et præcist transferbeløb, men Brightons tekniske direktør, David Weir, har kommenteret på transferen, som han mener er en win-win for begge parter.

– Leo har haft virkelig succesfulde lejeophold i Tyskland, Italien og her i Storbritanien i Championship med Coventry City og Stoke City, så det evar ikke nogen overraskelse, at han tiltrak interesse fra en stor italiensk klub som Napoli, fortæller David Weir til Brightons hjemmeside.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Den norske stopper nåede aldrig at få sin seniordebut for Brighton, men imponerede i sine 14 kampe for Genoa i foråret, hvilket også kastede en norsk landsholdsdebut af sig.

Timeline

Notifications

Notifikationer