2 min læsningLewandowski om Barca-skifte: Xavi overbeviste mig

Robert Lewandowski giver Barcelona-træneren en stor del af æren for, at han i sidste endte i Catalonien.

2 min læsning
Foto: Christof Stache/AFP/Ritzau Scanpix

Det er ikke mere end et par dage siden, FC Barcelona kunne bekræfte, at man har sikret sig en aftale med den polske Bundesliga-bomber, Robert Lewandowski.

Polakken har nu tilsluttet sig hans nye kollegaer i Miami, hvor klubben er i fuld gang med deres pre-season tour, og i den forbindelse indviet offentligheden i en af de udslagsgivende faktorer for hans skifte til Catalonien: Xavi.

– Jeg snakkede med Xavi, og jeg vidste fra start, hvad han havde tænkt sig, hans idéer. Beslutningen om at tage til Barcelona var let for mig, fordi jeg er typen, der gerne vil spille og vinde, og jeg tror, der er gode muligheder for det sammen med Xavi, fortæller den 33-årige til klubbens hjemmeside.

Journalist: Så meget er Lewandowski-handlen værd

– Han ved præcis, hvordan man træner Barcelona, fordi han var en fantastisk spiller, og nu er han også en virkelig god træner. Han har en fantastisk fremtid foran sig, og den vil jeg være en del af, siger Lewandowski.

I ugerne op til polakkens skifte, var det i forvejen offentligt kendt, at Lewandowski var klar til at forlade sin nu tidligere klub, Bayern München. Men den tyske klub var ikke meget for at lade polakken gå, men måtte altså give sig i sidste ende. Derfor er det også en lettelse, at skiftet nu endelig er på plads.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Nu er jeg her endelig. Jeg er virkelig glad for at være her med Barcelona. De sidste par dag har været meget lange, men i sidste ende kom aftalen på plads, så jeg nu kan have fokus på et nyt kapitel i mit liv. en ny udfordring, siger den tidligere Bayern München-spiller.

I sin tid i Bundesligaen nåede Lewandowski op på 248 mål, hvilket gør ham til den anden mest scorende spiller i ligaens historie.

Timeline

Notifications

Notifikationer