2 min læsningFC Nordsjælland bænker tidligere Randers-anfører: Hør hvorfor her

I et interview med Viasat inden kampstart, forklarede FC-Nordsjælland cheftræner, Flemming Pedersen, hvorfor profilen ikke er at finde i startelleveren.

2 min læsning
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Manges øjne blev spærret op, da FC Nordsjælland i vinter hentede Randers’ forsvarskrumtap og anfører, Erik Marxen.

Grundet skader spillede Marxen ikke den store rolle i foråret, men til nordsjællændernes første superligakamp er stopperen atter blevet klar, men er alligevel ikke at finde i FCN-startelleveren.

I et interview med TV3 SPORT sætter cheftræner i FC Nordsjælland, Flemming Pedersen, ord på, hvorfor danskeren ikke er valgt til dagens kamp.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Han var skadet det meste af foråret, men er blevet taget lidt med ind i preseason, og han er egentlig klar til at spille 90 minutter. Men han er ikke der, hvor vi forventer, at han skal være endnu, siger Flemming Pedersen.

I interviewet sætter han også ord på, at særligt én konkurrent har gjort det godt i sæsonforberedelserne, hvorfor der ikke er blevet plads til Marxen i startopstillingen.

FC Nordsjælland gæster OB: Offensivt es er tilbage i truppen!

– Adamo (Nagalo, red.) har også gjort det rigtig godt i preseason. Og Erik (Marxen, red.) kan også bare slå Kian af. Og det kan også være, at vi på et tidspunkt skal til at spille med tre stoppere. I en superligatrup skal der som minimum være tre gode stoppere, afslutter Pedersen. Du kan se hele interviewet i videoen ovenfor.

FC Nordsjællands kamp mod OB er i fuld gang og kan følges direkte på TV3 SPORT og Viaplay netop nu.

Timeline

Notifications

Notifikationer