1 min læsningMedie: Ajax henter ung back i Rangers

Ifølge brtítiske BBC har Ajax indgået en aftale med skotske Rangers for den nigerianske venstreback, Calvin Bassey.

1 min læsning
Soccer Football - Scottish Cup - Final - Rangers v Heart of Midlothian - Hampden Park, Glasgow, Scotland, Britain - May 21, 2022 Heart of Midlothian's Andy Halliday with Rangers' Calvin Bassey after the match REUTERS/Russell Cheyne
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Med flere afgange i sommerens transfervindue ser Ajax Amsterdam nu ud til at forstærke bagkæden forud for den kommende sæson, hvor den hollandske gigant skal forsøge at forsvare det hollandske mesterskab og tage kampen op med europas sværvægtere i Champions League.

Ifølge både Fabrizio Romano og BBC hentes forstærkningen i det skotske, hvor hollænderne angiveligt har indgået en aftale med den nigerianske venstreback, Calvin Bassey, i Rangers.

Officielt: Ajax henter landsholdsback hos konkurrent

På bagkant af Rangers’ 2-1 sejr over Bloomfield Road kom Rangers-manager, Giovanni van Bronckhorst med udtalelser, som indikerede, at nigerianeren nok ikke er at finde i Rangers-truppen næste sæson.

– Det ser ud til, at Calvin er på vej videre. Jeg vil selvfølgelig gerne beholde ham. Jeg er virkelig tilfreds med hans præstationer, fortæller van Bronckhorst ifølge BBC til Sky Sports i kølvandet på sejren.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Ifølge transferjournalist Fabrizio Romano er der tale om et beløb på omkring 164 millioner kroner plus cirka 37 millioner kroner i potentielle klausuler. Derudover melder italieneren om en videresalgsklausul på 10%.

Calvin Bassey var en stor del af Rangers-holdet, som den forgangne sæson sluttede på andenpladsen i den skotske liga bag ærkerivalerne fra Celtic.

Timeline

Notifications

Notifikationer