3 min læsningKent Nielsen er klar til start: Sidste sæson er efterhånden en saga blot

Kent Nielsen og Silkeborg IF er klar til at tage hul på Superligaen igen, efter klubbens fantomsæson i fjor.

3 min læsning
Kent Nielsen
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Fredag aften blev Superligaen atter skudt i gang, men det er trods alt på søndag, at sommerens første helt store Superliga-dag står for døren.

Her er der nemlig hele fire kampe på programmet – blandt andet på Lyngby Stadion, hvor oprykkerne tager imod sidste sæsons bronzevindere fra Silkeborg IF.

Hos sidstnævnte ser man frem til at åbne sin sæson og byde Lyngby Boldklub velkommen tilbage til Superligaen. Det fortæller Kent Nielsen til Silkeborgs hjemmeside.

Kent Nielsen: Her vil jeg gerne forstærke mit hold

– Lyngby er en traditionsklub, som det er godt at se tilbage i Superligaen. De har et rigtig fint hold og et godt stadion med gode fans, og det er notorisk et svært sted at spille. De har en god blanding af rutinerede kræfter og som altid i Lyngby en masse spændende talenter, og det er et meget kompetent hold, som især defensivt har udviklet sig disciplineret, indleder Kent Nielsen og fortsætter:

– Offensivt har Lyngby altid været en mundfuld med deres kreativitet og målsøgende attitude, men jeg synes også, at de nu har tillagt sig en styrket defensiv struktur. Så det bliver en kamp, hvor vi kommer med masser af respekt og ydmyghed.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Her fortæller den garvede cheftræner også, at han ikke har været tilfreds med Silkeborgs spil i sommerens testkampe, der ellers har budt på tre sejre i tre forsøg mod F.C. København, St. Pauli og Holstein Kiel.

– For vores eget vedkommende har vi haft en god opstart med tre sejre i tre træningskampe, men resultaterne har faktisk været bedre end spillet. Vi har ikke helt ramt vores flow konsistent endnu, men sådan er det ofte i en opstart – og i glimt har vi alligevel vist eksempler på det, og det har så givet os sejrene.

Superligaens topscorer øjner skifte til udlandet: Føler mig klar og har lyst

– Det er vi heller ikke for fine til at glæde os over, og det er også en styrke at kunne vinde på flere forskellige måder. Sidste sæson er efterhånden en saga blot, og nu gælder det en helt ny turnering, hvor vi alle sammen begynder forfra. Det glæder vi os til, slutter Kent Nielsen, der til kampen må undvære en håndfuld spillere – heriblandt en af holdets absolut største profiler.

Noget, du kan læse mere om herunder.

Bronzevindere har udtaget sæsonens første superligatrup: Skader præger billedet

Kampen mellem Lyngby Boldklub og Silkeborg IF sparkes i gang søndag den 17. juli klokken 14:00 og kan følges direkte på Canal 9 og discovery+.

Timeline

Notifications

Notifikationer