1 min læsningHarder efter EM-exit: Det er pissetræls!

Det var en skuffet Pernille Harder, der snakkede med TV2, i kølvandet på de danske landsholdskvinders exit fra EM-slutrunden.

1 min læsning
Soccer Football - Women's Euro 2022 - Group B - Denmark v Spain - Brentford Community Stadium, London, Britain - July 16, 2022 Denmark's Pernille Harder and Sara Holmgaard applaud fans after the match REUTERS/Dylan Martinez

Kvindelandsholdet kæmpede med næb og kløer, da de lørdag aften havde ryggen mod muren ved EM-slutrunden og var tvunget til sejr mod Spanien.

Men selvom danskerne var inde i kampen til det sidste, måtte de i sidste ende se sig slået med en enkelt pind og er dermed færdige ved slutrunden.

Danmark kæmpede forgæves og er færdige ved EM

Det var derfor også en tydeligt skuffet Pernille Harder, der gav interview til TV2 efter slutfløjtet.

– Det er pissetræls. Vores gameplan fungerede ret godt, og vi holdt dem fra store chancer. Vi skabte rimelig gode chancer, som vi skal score på, hvis vi skal vinde sådan en kamp. Det er en ærgerlig følelse, siger landsholdsanføreren.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Men bag skuffelsen gemte der sig også en vis stolthed over præstationen, som Chelsea-spilleren mener viste, at man havde løftet sig fra den første gruppekamp mod Tyskland, hvor danskerne fik en lussing på 4-0.

– Når vi skal ryge ud, er det altid noget, at vi gør det lidt med stolthed i forhold til kampen mod tyskerne, hvor det ikke var godt nok. Jeg synes, at pigerne kæmpede fantastisk godt, og jeg er stolt af dem. Vi kæmpede røven ud af bukserne, men den ville bare ikke ind, fortæller Harder til TV2.

Timeline

Notifications

Notifikationer