3F Superligaen

AGF-debutanter glæder sig til Brøndby Stadion: Jeg har drømt om at afgøre kampen

AGF-debutanterne har hørt om Brøndby Stadion. Alligevel tør nyindkøbet Sigurd Haugen godt at drømme stort.

Stig Inge Bjørnebye er tilfreds med vinterens transfervindue
AGF møder Silkeborg IF i runde 17 af superligaen på Ceres Park i Aarhus, fredag den 26. november 2021.

AGF reddede sig i foråret med nød og næppe endnu en sæson i Superligaen. Nu står en ny for døren, og denne gang har Uwe Rösler dirigentstokken i AGF-lejren.

I sæsonåbneren skal AGF på besøg i Brøndby, og det norske nyindkøb Sigurd Haugen har hørt historier om søndagens modstander. Alligevel har angriberen optimismen i orden før kampen.

– Jeg ved, at det er et stærkt hold. De har en fed kulisse rundt om kampen, det sætter jeg stor pris på, siger Sigurd Haugen, der afslører, at han om natten har drømt om sin rolle på Brøndby Stadion.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Selvfølgelig. Jeg har ligget om natten og drømt om det [at blive matchvinder red.], siger en håbefuld Haugen til AGF’s hjemmeside før søndagens opgør.

Manden med dirigentstokken, Uwe Rösler, er ligeledes klar til at møde den seneste sæsons fjerdeplads.

– Vi vil alle sammen gerne have rigtige turneringskampe – betydende kampe. Vi vil gerne have fans på stadion. Jeg tror, at vi alle ser frem til Brøndby på udebane. Det er en af de bedste udebanekampe – stort stadion og stor klub at spille imod, siger den nyudnævnte AGF-træner inden han giver sit bud på, hvordan kampen udvikler sig søndag.

– Jeg regner med en lige kamp. Vi kan forhåbentlig gøre os selv og vores fans stolte, lyder det fra tyskeren på klubbens hjemmeside.

Medie: AGF vil forstærke sig med svensker

Kampen sparkes i gang klokken 18.00 søndag aften og kan følges på TV3+ eller Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P