2 min læsningLukaku om Inter-skifte: Mit hjerte er her

Romelu Lukaku er skiftet tilbage til Inter på leje fra Chelsea denne sommer, og den belgiske angriber mener, han er vendt hjem.

2 min læsning
Lukaku er glad for at være tilbage i Inter
Foto: REUTERS/Massimo Pinca.

Romelu Lukaku var ikke glad, mens han var i London og spillede for Chelsea FC. Nu er han vendt tilbage til Inter på en lejeaftale, der gælder til næste sommer.

I forbindelse med præsentationen af Milano-klubbens trøjer for den kommende sæson, satte den belgiske angriber ord på skiftet, som han anser som sin største sportslige udfordring nogensinde. Det skriver Sky Sport.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Denne trøje betyder meget. Inter gav mig muligheden for at spille på et højere trin i min karriere. Jeg er glad for at være tilbage i Milano. Mit hjerte er her, siger Lukaku.

Officielt: Lukaku får sin vilje – nu går turen til Italien

Den 29-årige angriber kommer til Serie A fra prestigefyldte Premier League. Alligevel mener belgieren, at han netop nu står overfor sin største udfordring.

– Min største sportslige udfordring? Den nu. Jeg tog væk, og det gjorde ondt. Nu er jeg glad for at være iført denne trøje. Det bliver en god udfordring. Vi arbejder rigtig godt, siger Romelu Lukaku.

Campo mener: Romelu Lukaku har begået et kæmpesvigt mod Chelsea

Da angriberen var på kontrakt i Inter fra 2019 til 2021, blev det til 64 mål og 16 assists i 95 kampe. Lukaku og Co. tager hul på den nye Serie A-sæson den 13. august på udebane mod Lecce.

Timeline

Notifications

Notifikationer