2 min læsningDansk angriber om sin første sæson i Bundesligaen: Meget blandet følelse

Wahid Faghir har ikke haft den bedste sæson i Bundesligaen, efter sit skifte fra Vejle Boldklub sidste sommer. Nu sætter han ord på sin første tid i Stuttgart.

2 min læsning
Wahid Faghir
Foto: Andreas Gebert/Reuters/Ritzau Scanpix

Sidste sommer blev 18-årige Wahid Faghir det dyreste salg i Vejle Boldklubs historie, da han skiftede Nørreskoven ud med en tilværelse hos VfB Stuttgart i den tyske Bundesliga.

Siden har den danske U21-landsholdsangriber fået ødelagt hele sin forårssæson grundet eftervirkningerne af COVID-19 og en drilsk knæskade, som han blev ramt af i begyndelsen af 2022. Det fortæller han selv i et interview med Viaplay.

– Det har været meget blandet. Det gik fint til at starte med, jeg fik scoret i en af de første par kampe. Siden er det ikke gået godt med på grund af corona, ikke så meget spilletid og til sidst en knæskade. Afslutningen var ikke som forventet, indleder Wahid Faghir, som indtil videre står noteret for syv kampe i Bundesligaen med et enkelt mål til følge.

Der var engang, hvor Wahid Faghir jublede og brølede, når Real Madrid scorede. Det gør han ikke længere.

Den seneste optræden ligger dog helt tilbage til december 2021, hvor han fik et enkelt minut mod FC Köln.

Tiden i det tyske har derfor været en blandet fornøjelse for den unge angriber, der dog har været glad for, at han har haft danske Nikolas Nartey ved sin side.

– Det har gjort det meget nemmere. I starten, hvor man ikke kendte de andre, var det nemt lige at snakke med ham, hvis der var noget, man skulle have oversat. (…) Nu bruger jeg nærmest al min tid sammen med ham i klubben, så det er rigtig fedt at have en dansker. Og så bare det, at man kan snakke dansk i dagligdagen. Det er altid dejligt, tilføjer Wahid Faghir.

Du kan se hele interviewet med Wahid Faghir øverst i artiklen.

Stuttgart-træner roser Wahid Faghir: Han udstråler målfarlighed

VfB Stuttgart sparker sin Bundesliga-kampagne i gang søndag den 7. august, hvor man får besøg af Yussuf Poulsen og RB Leipzig.

Timeline

Notifications

Notifikationer