3F Superligaen

Bekræftet: Faghir solgt til Stuttgart

Vejle Boldklubs Wahid Faghir er blevet solgt til VfB Stuttgart, hvor han netop er blevet præsenteret i bundesligaklubben.

Wahid Faghir skal spille med trøjenummer 19 i VfB Stuttgart. Foto: VfB Stuttgart

Der har løbende været rygter om et skifte til den sydtyske klub inden transfervinduet lukning ved midnat. Men nu bekræfter VfB Stuttgart handlen. Wahid Faghir skifter på en fem-årig kontrakt.

Direktør i Vejle Boldklub, Henrik Tønder, er glad for salget af det store angrebstalent og melder om en historisk stor salgspris.

– Wahid Faghir bliver det største salg i Vejle Boldklubs historie. Vi snakker om en ung knægt fra Nørremarken, der udviklede sig under kyndig vejledning fra de dygtige trænere gennem sin akademitid og i tråd med den udviklingsplan, der var lagt for ham. Samtidig har vi været ambitiøse med Wahids talent og udvikling og ikke arbejdet mod et hurtigt salg, men for det rette salg, siger han til klubbens hjemmeside.

Wahid Faghir er naturligvis også glad for sit skifte til bundesligaklubben. Men også over at have spillet i Vejle Boldklub.

– Jeg er stolt over at sætte rekorden i Vejle Boldklub, og jeg har elsket at være her, siger han og fortsætter:

– Nu begynder jeg et nyt kapitel. Tak til alle klubbens fans og til mine holdkammerater for at bidrage til min succes.

Selve salgsbeløbet på Wahid Faghir er dog ikke blevet offentliggjort, men der er tidligere blevet rygtet en pris på mellem 30 og 50 mio. kroner for U-21 landsholdsspilleren.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P