1 min læsningBrøndby-stopper har spillet en stor rolle i sommerens første tilgang på Vestegnen

Sebastian Sebulonsen er sommerens første indkøb på Vestegnen. Nordmanden afslører, at en Brøndby-stopper havde en finger med i spillet.

1 min læsning
Silkeborg's Nicklas Helenius i kamp med Brøndby's Andreas Maxsø og Henrik Heggheim under superligakampen mellem Silkeborg IF og Brøndby IF på JYSK park, Silkeborg søndag den 6. marts 2022.. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)

Brøndby IF præsenterede torsdag aften sommerens første transfer. 22-årige Sebastian Sebulonsen kommer til Vestegnen fra norske Viking.

Den norske højre back er selv begejstret for skiftet til de blågule og fortæller, at en landsmand er blevet taget med på råd.

­- Min gode kammerat Henrik (Heggheim, red.) har fortalt mig meget om de gode forhold, der er i klubben, den flotte stemning til kampene, og hvordan Superligaen er som liga, siger Sebulonsen til klubbens hjemmeside.

Officielt: Brøndby IF præsenterer første sommersigning

– Det har været hele pakken, der har tiltalt mig, så da muligheden opstod, var jeg klar. Fansene vil lære, at jeg er ambitiøs og vil vinde, og jeg kommer til Brøndby IF for at skaffe resultater til klubben, slutter den norske back.

Den 22-årige nordmand har skrevet under på en fireårig kontrakt, der strækker sig til sommeren 2026.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Fodbolddirektør i Brøndby, Carsten V. Jensen, er ligeledes begejstret for Brøndby-backen, det kan du læse mere om her.

Tidligere lød det, at Sebastian Sebulonsen hentes ind som erstatning, for en ung Brøndby-back der er på vej ud. Andreas Bruus er på rygtebasis blevet sendt til en unavngiven fransk klub.

Timeline

Notifications

Notifikationer