Premier League

Sulten Sterling sigter mod succes: Jeg har stadig masser af ambitioner

Raheem Sterling har skiftet Manchester City ud med Chelsea, men selvom titlerne er blevet fortæret i en lind strøm, er Sterling ikke mæt.

Raheem Sterling er ny spiller i Chelsea-trøjen efter syv år hos Manchester City. Det meddeler London-klubben på sin hjemmeside.

Selv om Sterling har brugt sammenlagt 10 år i henholdsvis Liverpool og Manchester, er det i stedet den engelske hovedstad, hvor han spillede ungdomsfodbold for QPR, der vækker en hjemlig følelse.

– Først og fremmest er det fantastisk at være her. London er mit hjem, og hvor det hele startede for mig. Det er fantastisk, at jeg nu kan spille foran venner og familie på Stamford Bridge. Jeg ser virkelig frem til at møde fansene på stadion snart, siger Sterling til klubbens hjemmeside.

Officielt: Chelsea sikrer sig Manchester City-stjerne!

Sterling har fire engelske mesterskaber, én FA Cup, fem ligacups og to Community Shields på CV’et. På trods af den store succes med Manchester City, er den 27-årige stjerne ikke færdig med at jagte trofæer.

– Jeg har tydeligvis opnået en masse ting i min karriere, men der er stadig mere, der kan opnås. Det ser jeg virkelig frem til at gøre i en Chelsea-trøje, siger den vævre englænder, inden han takker Chelsea-ledelsen.

Sterling var manden, der skaffede straffesparket, som sendte Danmark ud af EM-semifinalen sidste sommer, og sammenlagt har han fået hele 77 kampe for det engelske landshold.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P