2 min læsningAndreasens opfordring til dansker: Du bør undskylde!

Leon Andreasen mener, at den danske målmand bør undskylde og finde en løsning i samråd med klubben.

2 min læsning
VM kvalifikationskamp i Parken lørdag den 8. september 2012, Danmark -Tjekkiet. Leon Andreasen med stor chance til sidst. (Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix 2012)

Der blev talt med store bogstaver, da Hannover 96-keeper Martin Hansen i et interview med Tipsbladet udtrykte sin utilfredshed over, at han havde fået besked på at træne med U23-holdet eller forlade klubben et år før tid.

Siden har mange taget målmandens parti i diskussionen, men nu melder en uenig tidligere Hannover 96-spiller sig på banen – nemlig Leon Andreassen.

Journalist: Leeds og Barca er nået til enighed

Leon Andreassen havde selv en turbulent og knap så gnidningsfri afslutning på sin tid i Hannover 96 og opfordre nu Martin Hansen til at undskylde til klubben og finde en løsning i fællesskab.

– Hansen bør undskylde til 96 for sine udtalelser, fortæller den 39-årige dansker til Bild. Han opfordrer i øvrigt også klubben til at være mere medgørlige i situationen.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– 96 bør gøre alt, hvad de kan for at finde en fair og hurtig løsning. Martin må også være interesseret i det. For hvad er pointen i at køre hans kontrakt ud på U23-holdet? Martin vil gerne spille, og 96 har ikke længere brug for ham. Det sker i fodbold, men så er man nødt til at kigge hinanden i øjnene og løse problemet, siger Andreasen til Bild.

Hansen har som sagt stadig et enkelt år tilbage på sin kontrakt med den tyske klub, og nu må tiden vise, om det år skal bruges med U23’erne eller om, der kan findes en løsning parterne imellem.

Timeline

Notifications

Notifikationer