Serie A

Pogba har holdt linjen til Italien åben i flere år: Mit hjerte sendte mig hjem

Paul Pogba skiftede for nyligt Old Trafford ud med Juventus Stadium. Den franske superstjerne føler allerede at han er havnet på den rigtige hylde.

Paul Pogba er tilbage i Juventus
This picture taken on July 9, 2022 and released on July 11, 2022 by Italian news agence Ansa shows French World Cup winning midfielder Paul Pogba greeting supporters as he arrives to the Juventus football club's Medical Center, in Turin. - Pogba has returned to Serie A side Juventus on a free transfer, the Italian giants announced on their website on July 11, 2022. (Photo by Alessandro Di Marco / ANSA / AFP) / Italy OUT

Paul Pogba har efter seks år i Manchester United vendt næsen mod sydlige himmelstrøg og Torino, hvor Juventus stod klar med åbne arme til franskmandens hjemkomst.

Det bliver anden gang, at midtbanestjernen skal tørne ud for italienerne, som han også repræsenterede fra 2012 til 2016.

På et pressemøde tirsdag fortæller franskmanden, at han nyder at være tilbage i Norditalien.

– Jeg er rigtig glad for at være tilbage. Her føler jeg mig hjemme. I så, hvordan folk tog imod mig. Det var en drøm for mig. I hjertet kunne jeg mærke, at det var den rigtige beslutning, siger Pogba og fortsætter.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Jeg tror på, at noget er skæbnebestemt, men jeg er glad for, de valg jeg har taget. Nogle gange går tingene ikke som ønsket, men jeg er stadig glad for årene i Manchester. Jeg blev mere moden, lærte en masse og blev til en mand, siger franskmanden på pressemødet tirsdag.

Selvom Pogba har brugt seks år i Manchester, lægger han ikke skjul på, at forbindelsen til det italienske fortsat har været åben.

Officielt: Juventus hapser gratis talent fra Bayern München

– Allegri? Jeg har altid holdt kontakten ved lige – selv i de senere år. Jeg har altid haft et godt forhold til ham. Vi har haft fantastiske år sammen, og nu var det tid til, at komme tilbage og arbejde med den rette person, siger Pogba om sin chef.

Pogba forlod for første gang Manchester United i 2012 og udviklede sig til en superstjerne i Juventus. I sine fire sæsoner for ‘Den Gamle Dame’ blev det til 177 optrædener med 34 mål og 40 oplæg til følge.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P