1 min læsningLyngby forlænger med ung angriber

Lyngby Boldklub kan nu offentliggøre, at man har forlænget aftalen med Zean Dalügge, som holder ham i klubben til 2024.

1 min læsning
Foto: Lyngby-boldklub.dk

Lyngby kan i dag offentliggøre, at man har forlænget aftalen med 19-årige Zean Dalügge. Det bekræfter klubben i dag på deres hjemmeside.

Dalügge skrev under med Lyngby i vinters, hvor han i første omgang skrev under på en aftale indtil 2023. Men nu forlænger han altså med den sjællandske oprykker indtil sommeren 2024.

Lyngby forlænger aftalen med energisk angriber

– Jeg har haft et lærerigt halvårhvor jeg er kommet mig godt efter min skade og fået masser af spilletid i benene på U19-holdet, fortæller Dalügge og fortsætter.

– Jeg er glad og stolt over at å endnu et år på min aftale. Jeg har det rigtig godt i Lyngby, hvor jeg har masser af plads til at udvikle mig og få mere erfaring på fodboldbanen, siger den unge angriber om den nye aftale.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Dalügge har endnu ikke fået spilletid på Lyngbys førstehold, men fået otte kampe for klubbens U19-hold, hvor det er blevet til tre mål i hans første halve år i klubben.

Timeline

Notifications

Notifikationer