1 min læsningBurnley henter irer i Anderlecht

Nyligt nedrykkede Burnley kan i dag præsentere deres nye midtbanespiller, Josh Cullen, som er hentet i Anderlecht.

1 min læsning

Efter den nylige nedrykning, leder Burnley nu efter nye forstærkninger til holdet, som kan hjælpe dem til hurtigst muligt at komme tilbage i det fine selskab i Premier League.

I den forbindelse har den nye manager for ‘the Clarets’, Vincent Kompany, kigget mod sit hjemland og gamle klub, Anderlecht. Klubben kan nemlig i dag bekræfte på deres hjemmeside, at man har hentet den irske midtbanespiller, Josh Cullen, i det belgiske.

Wolves sikrer sig irsk stopper i Burnley

Den 26-årige, som i øvrigt er produkt af West Hams akademi, skriver under på en treårig aftale med Burnley, som altså holder ham i klubben til 2025.

– Jeg kan ikke vente til, jeg skal have trøjen over hovedet i nogle af træningskampene, og så sparkes hovedattraktionen i gang om et par uger, fortæller Cullen til Burnleys hjemmeside.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Skiftet betyder altså en genforening med Cullens tidligere manager i Anderlecht, Vincent Kompany, og Manchester City-legenden ser også frem til at få ireren til klubben.

– Vi er glade for at kunne byde Josh velkommen til truppen, han er en hårdarbejdende og modig spiller, som vil give alt for holdet og klubben, siger Kompany om hans nye midtbanespiller.

Timeline

Notifications

Notifikationer