1 min læsningBrentford henter talentfuld spiller i Hull: Slår transferrekorden – igen

Brentford har i dag offentliggjort, at de henter den 21-årige Keane Lewis-Potter fra Hull City i en rekordhandel.

1 min læsning
Thomas Frank kan glæde sig over tilgangen af Keane Lewis-Potter fra Hull
Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix

Brentford tager hul på den svære to’er, når de til august sparker deres anden sæson i træk i gang i den bedste engelske række.

‘The Bees’ har allerede gjort sig bemærket på transfermarkedet, hvor de har hentet Aaron Hickey fra Bologna. Handlen var ny rekord for London-klubben, men den bliver overgået nu.

I dag har Thomas Frank & co. nemlig præsenteret den 21-årige kantspiller Keane Lewis-Potter, der kommer til klubben fra Championship-mandskabet Hull City. Den unge kantspiller har skrevet under på en seksårig kontrakt, og Brentford ser ud til at slå transferrekorden igen.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Den normalt troværdige transferjournalist Fabrizio Romano fortæller således, at den Hull-fødte offensivspiller koster 16 millioner pund + ekstra bonusklausuler. Det svarer til 140 millioner danske kroner og er dermed ny transferrekord for klubben.

United-boss om Ronaldo: Glem alt om et salg – han indgår i vores planer

Lewis-Potter har spillet fodbold i barndomsbyen Hull hele sin karriere, hvor det er blevet til 122 seniorkampe for Championship-holdet med 3o scoringer og 12 målgivende afleveringer til følge.

Timeline

Notifications

Notifikationer