2 min læsningUnited-stopper: Ten Hag har allerede sat sit præg

Ifølge svenske Victor Lindelöf har Erik ten Hag allerede nu ændret drastisk på tingene i Manchester United.

2 min læsning
Soccer Football - Premier League - Manchester United v Watford - Old Trafford, Manchester, Britain - February 26, 2022 Manchester United's Jadon Sancho and Victor Lindelof after the match REUTERS/Craig Brough EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Efter en skuffende 2021/22-sæson under først Ole Gunnar Solskjær og efterfølgende Ralf Rangnick ser Manchester United ind i nye tider, efter Erik ten Hag har overtaget trænersædet i den engelske storklub.

Og ifølge Victor Lindelöf har det været til at mærke, at den tidligere Ajax-manager har overtaget roret på Old Trafford.

– Træningerne er virkelig taget et niveau op. På den første dag forklarede han os, hvad han vil have os til at gøre. Han er virkelig god til at være opmærksom på detaljerne, og det er den største ændring, fortæller svenskeren til ESPN.

Ny 8’er i Manchester United: Trøjen er noget helt specielt for mig

I den netop overståede sæson var Manchester United under hård kritik for ikke at have nogen bestemt spillestil. Det er derfor en af de ting mange United-fans håber, Ten Hag kan bidrage med. Og ifølge den svenske stopper er hollænderen allerede i fuld gang med at implementere hans filosofi.

– Han har ændret en del. Han har sin egen spillestil, og han vil implementere de ting. Vi har snakket en del og trænet en masse forskellige ting. Det har været virkelig, virkelig godt indtil videre, fortæller Lindelöf.

Det skulle angiveligt allerede være blevet bemærket af personer, der har været til stede på klubbens træningsanlæg, Carrington, at Ten Hag i høj grad involverer sig selv i træningssessionerne. Og for Victor Lindelöf er det en af hollænderens styrker.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Det er virkelig godt, og det er vigtigt, at han gør det. Han kommer ind og vil have os til at spille på en bestemt måde, så selvfølgelig skal han kommunikere det ud til spillerne. Hvis noget ikke er rigtigt eller ikke er, som han gerne vil have det, forklarer han det igen og forsøger at vise, hvad han vil have, siger den 27-årige.

Erik ten Hag skal i den kommende sæson forsøge at spille Manchester United tilbage i Champions League, efter man i sidste sæson måtte se sig til takke med en skuffende 6. plads i Premier League.

Timeline

Notifications

Notifikationer