3F Superligaen

Rygte: Tidligere FCM’er jagtes af klubber fra Premier League, Serie A og La Liga

Den tidligere FC Midtjylland-spiller Paul Onuachu er tilsyneladende en særdeles ombejlet herre, og der angiveligt er tilbud fra klubber i de største ligaer i verden.

Paul Onuachu, FC Midtjylland, Genk, Premier League, La Liga.
Foto: Leonhard Foeger/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Efter at have brændt den belgiske Jupiler League helt og aldeles af med 33 mål for KRC Genk i sæsonen 2020/2021, har den forhenværende FCM-angriber Paul Onuachu utvivlsomt tiltrukket sig interesse fra en lang række klubber i europæisk fodbold.

Selvom det blev til mere beskedne 21 mål i den forgangne sæson, hvilket stadig rækker til en tredjeplads på topscorerlisten, er interessen for den høje nigerianer i dén grad stadig til stede.

Ifølge mediet Punch Sports Extra, skulle klubber fra Premier League, Serie A og La Liga således være interesseret i at hente Paul Onuachu.

Helt konkret er der tale om Wolverhampton, Lazio, Fiorentina, Atletico Madrid, Bayer Leverkusen og derudover også tyrkiske Besiktas.

Mediet skriver videre, at Genk denne gang skulle være klar til at sælge den tidligere FCM’er. Faktisk forventes det ligefrem, at Paul Onuachu bliver solgt denne sommer.

De interesserede klubber skal dog være villige til at smide omkring 134 millioner kroner for den målfarlige nigerianer, da det ifølge mediets oplysninger er den pris, som klubben kræver.

Det forlyder sig videre, at Paul Onuachu selv er mest interesseret i at lande i enten Premier League eller La Liga.

FCM forlænger med offensivt talent: Har unikke kvaliteter

Paul Onuachu blev solgt fra FC Midtjylland til Genk i sommeren 2019, og hans nuværende kontrakt løber frem til sommeren 2024.

I FC Midtjylland står han noteret for 74 mål i 181 kampe, mens det i Belgien er blevet til 68 mål i 112 kampe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P