2 min læsningFCM forlænger med offensivt talent: Har unikke kvaliteter

FC Midtjylland har forlænget kontrakten med det 20-årige offensivtalent indtil 2027.

2 min læsning
Aral Simsir forlænger med FC Midtjylland
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix.

FC Midtjylland har forlænget aftalen med stortalentet Aral Simsir indtil 2027. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Simsir er udlejet til norske FK Jerv i Eliteserien indtil årsskiftet, og FCM-sportschef, Svend Graversen, glæder sig til at få offensivspilleren tilbage til klubben i det nye år.

Avis: Anders Dreyers skifte til FC Midtjylland er Superligaens dyreste!

Artiklen fortsætter efter reklamen.

– Aral har unikke kvaliteter på bolden og i det offensive spil. Det har vi set i U19 ligaen og på højeste niveau i ungdommens Champions League. Vi følger ham tæt i Eliteserien, hvor han lærer hver dag, og vi tror på, at han kan tage næste skridt i sin udvikling, siger Graversen.

Også Aral Simsir selv er glad for forlængelsen, som altså lægger to år til den oprindelige længde, der gik til 2025.

– Jeg sætter stor pris på den tillid, alle i Midtjylland har vist mig gennem årene. Det har været specielt og godt for min udvikling, og jeg er både glad og stolt over forlængelsen, siger han og fortsætter:

– Det er lærerigt at spille seniorfodbold i Norge, og jeg skal fortsætte med at lægge på mit spil. Min force er klart med bolden ved fødderne, men jeg arbejder hårdt på at blive dygtigere uden og blive en mere komplet spiller.

Stortalent tabt for Danmark: Alle i min familie er stolte

Aral Simsir, der kom til FC Midtjylland i 2017, har optrådt 12 gange for norske Jerv under sit lejeophold. Offensivspilleren valgte i øvrigt i maj at stille op for det tyrkiske U21-landshold efter at have repræsenteret Danmark fra U16- til U19-landsholdet. Det kan du læse mere om i artiklen ovenover.

Timeline

Notifications

Notifikationer