2 min læsningJohnsen kollapsede på banen: Jeg har det godt efter omstændighederne

De deltagende til Belt Cup fik en ubehagelig oplevelse, da Nykøbing FC spiller Rasmus Johnsen kollapsede under en træningskamp.

2 min læsning
Foto: Nykøbing FC

Der udspillede sig ubehagelige scener under Nykøbing FC’s træningskamp til Belt Cup i Lübeck, da klubbens spiller Rasmus Johnsen kollapsede på banen.

Heldigvis bekræfter Johnsen nu, at han efter omstændighederne er kommet nogenlunde ovenpå igen efter den uhyggelige oplevelse.

– Jeg har det godt, men jeg er meget træt. Jeg tror mest af alt, at det er chokket over det hele, som jeg stadig er lidt påvirket af. Det sidder stadig i kroppen, og det var en meget lang og turbulent dag i går, fortæller Johnsen til klubbens hjemmeside.

Tilbagevendt OB’er om udlandsophold: Jeg har lært en masse!

På hospitalet fik midtbanespilleren foretaget undersøgelser, der viste, at et slag i ryggen havde ramt nogle nervebaner, der havde fået ham til at besvime.

– Der er en situation i forsvaret, hvor jeg kan mærke, at der er noget, der er forkert i ryggen. Jeg får et vrid eller et slag, og så kan jeg mærke, at jeg bliver svimmel og får kvalme. Jeg når at tænke, at det nok går over, men det gør det så ikke, og det bliver bare værre og værre. Min balance og koordinationsevne fungerer ikke, men jeg når ikke at sige noget før, at jeg vågner til et hav af fodboldstøvler og mennesker, der står omkring mig, fortæller han til klubbens hjemmeside.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Og netop den hurtige hjælp fra de tilstedeværende personer – både tilskuere og klubbens stab – var han ekstra taknemmelig for.

– Jeg vil rigtig gerne sige en stor tak til alle, der var der for mig, men i særdeleshed Karsten (Gärtig, red.), som tog sig rigtig godt af mig. Det er jeg meget taknemmelig for.

Timeline

Notifications

Notifikationer