1 min læsningJournalist: Napoli tilbyder rekordstor kontrakt til forsvarsklippe

Ifølge den italienske journalist Fabrizio Romano skulle Napoli have kastet et klubrekord tilbud efter senegaleseren.

1 min læsning
Soccer Football - Serie A - Napoli v U.S. Sassuolo - Stadio Diego Armando Maradona, Naples, Italy - April 30, 2022 Napoli's Kalidou Koulibaly celebrates scoring their first goal REUTERS/Ciro De Luca
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Den italienske transferjournalist, Fabrizio Romano, skulle i dag have været i kontakt med Napoli-sportsdirektør, Cristiano Giuntoli, som fortæller, at man i Napoli gør alt, hvad man kan for at holde på forsvarsgeneralen Kalidou Koulibaly.

I hvert fald skulle klubben angiveligt have tilbudt senegaleseren en rekordstor kontrakt, som ikke blot ville være indbringende for den 31-årige, men også give ham en rolle i bestyrelsen i fremtiden.

Frank om første Premier League-sæson: Det er fuldstændig vanvittigt, det vi præsterer

– Koulibaly er en nøglespiller for os. Der er ikke nogen bud fra andre klubber. Vi har tilbudt ham en ny aftale med en løn på 6 millioner euro (cirka 45 millioner kroner) årligt og en fremtidig rolle i bestyrelsen, fortæller Giuntoli angiveligt til Romano.

Der har i en længere periode været usikkerhed om Koulibalys fremtid, eftersom senegaleserens kontrakt med Napoli udløber om et år.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Og flere klubber skulle også være interesserede. Blandt andet har Antonio Contes Tottenham været nævnt, mens også Juventus angiveligt skulle have øjnet muligheden for at hente Koulibaly ind som erstatning for Matthjis de Ligt.

Dog virker Napoli ikke interesserede i at lade stopperen gå, hvorfor man altså nu har sendt et rekordstort tilbud Koulibalys vej.

Timeline

Notifications

Notifikationer