3F Superligaen

FCM-keeper tilbage efter slem skade: Det har været frustrerende

Efter at have misset hele forrige sæsons mesterskabsspil, er Elias Olafsson nu tilbage i FCM-målet og klar til en ny sæson.

FC Midtjylland, FCM, FCM-keeper, Elias Olafsson, Elias Olafsson skade, Superligaen.
Foto: Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix

Da FC Midtjylland hentede Jonas Lössl retur, var det nok de færreste, der havde spået Elias Olafsson til at få sit gennembrud i forrige sæson.

Ikke destomindre var det netop det, der skete. Men bedst som gennembrudssæsonen var blevet skudt i gang, brækkede den islandske keeper armen.

– Det har været frustrerende at være ude, men jeg er bare glad for at vide, at jeg er tilbage igen. Jeg har hele tiden vidst, at jeg ville være klar til at starte op med holdet igen efter sommerferien, fordi der var tale om en brækket arm, hvor det har været muligt at sætte en nogenlunde dato på, siger den 22-årige keeper til FC Midtjyllands egen hjemmeside.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Skaden indtraf den 20. marts i slutingen af en kamp mod Silkeborg IF.

Efterfølgende måtte Elias Olafsson se resten af sæsonen fra sidelinjen, mens han fandt andre måder, hvorpå han kunne træne sit målmandsspil.

– Som fodboldspiller er det ikke sjovt at sidde ude, men der er ikke andet at gøre i sådan en situation end at træne nogle andre ting. Jeg har brugt tiden på at træne mit spil med fødderne. Det har for eksempel været mine udspark.

Rygte: Tidligere FCM’er jagtes af klubber fra Premier League, Serie A og La Liga

Nu er han dog tilbage mellem stængerne hos pokalvinderne, og målsætningen for den kommende sæson er klokkeklar:

– Jeg vil bare vinde. Jeg ønsker at vinde både Superligaen og pokalturneringen. Derudover ønsker jeg at komme så langt som muligt i Europa. Det kan vi godt med det hold, vi har. Vi har et fantastisk hold. Det er et hold, som skal kæmpe med om førstepladsen i Superligaen og pokalturneringen. Jeg tror, det bliver en fed sæson, lyder det fra FCM-keeperen.

FCM-profil indrømmer: Udlandet er ikke et overstået kapitel

Elias Olafsson er formentlig at finde på banen den 15. juli, når FC Midtjylland skyder Superligaen i gang med en hjemmekamp mod Randers FC.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P