1 min læsningTottenham udelader fire prominente navne fra træningslejr

Antonio Conte og Tottenham drager mod træningslejr i Sydkorea uden fire store navne fra førsteholdet.

1 min læsning
Tottenham Reguilon Lo Celso Ndombele Winks
Soccer Football - Premier League - Tottenham Hotspur v Manchester City - Tottenham Hotspur Stadium, London, Britain - November 21, 2020 Tottenham Hotspur's Giovani Lo Celso celebrates scoring their second goal with Sergio Reguilon Pool via REUTERS/Clive Rose EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

De fleste Premier League-klubber er så småt begyndt forberedelserne til den kommende sæson med træningslejre på udenlandsk grund.

Destinationen for Tottenham er Sydkorea, og de medrejsende spillere er netop blevet offentliggjort af klubben selv – og her har manager, Antonio Conte, fravalgt en lille håndfuld ellers prominente navne.

Ny Tottenham-stjerne niver sig i armen: Det er en drøm, er det ikke?

Harry Winks, Sergio Reguilón, Giovani Lo Celso og Tanguy Ndombele rejser ikke med, hvorfor de i stedet skal bruge tiden på at vurdere fremtidsplaner.

Journalisten, Fabrizio Romano, skriver således efter udtagelsen, at Conte har bedt spillerne om at finde en løsning denne sommer, der ikke indebærer tilværelsen i den nordlige London-klub – og det skal gå stærkt.

Flere af spillerne er allerede sat i forbindelse med nye potentielle klubber, heriblandt Reguilón.

Real Madrid solgte venstrebacken til Tottenham i 2020, men kongeklubben ønsker nu angiveligt at hente spanieren tilbage efter to sæsoner med stabile præstationer fra den offensive back.

Timeline

Notifications

Notifikationer