OB tabte til nedrykkere i sidste test

Med ni dage til OB's første kamp i Superligaen i denne sæson, indkasserede 'De stribede' et nederlag i opstartens sidste test mod Vejle Boldklub.

OB, Vejle Boldklub, OB-VB, Superligaen.

OB havde lørdag sin sidste testkamp, inden det går løs om lidt mere end en uge for ‘De stribede’.

Her lød modstanderen på nedrykkerne fra Vejle Boldklub, der viste sig som det stærkeste mandskab på dagen og sejrede med 3-2 over OB.

Efter en halv times spil faldt kampens første mål, da indkøbet fra græske Panathinaikos forrige sommer, Dimitris Emmanouilidis, gjorde det til 1-0 for gæsterne i Ådalen.

Der skulle dog kun gå syv minutter, inden fynboerne fik bragt balance i regnskabet. Med 39 minutter spillet udlignede Ayo Simon Okosun således på et hovedstødsmål, og seks minutter senere kunne de to mandskaber gå til pause ved stillingen 1-1.

Kort efter pausen bragte Vejle Boldklub sig endnu en gang i front, da Dimitris Emmanouilidis modtog en præcis stikning, hvorefter han tog et træk forbi OB-keeper Hans Christian Bernat og sparkede den ind i et tomt mål.

Efter en times spil blev det så til 3-1 for gæsterne, da en af Vejle Boldklubs tilgange fra denne sommer, Richard Sukuta-Pasu, sparkede den sikkert ind på et straffespark.

Et kvarter før slutfløjt var det så en af OB’s nye signinger, Agon Mucolli, der efter et højt pres kom i dybden i venstre side af Vejles felt. Med en finurlig afslutning, hvor de fleste Vejle-spillere forventede et indlæg fra den spidse vinkel, sparkede han bolden ind ved nærmeste stolpe til kampens resultat, 3-2 til Vejle Boldklub.

Efter første sæson i Superligaen: Det er ikke sjovt, når man føler, at hele verden kigger på en

OB har nu ni dage til at få finpudset de sidste detaljer, inden de tager hul på Superligaen den 18. juli hjemme mod FC Nordsjælland.

For Vejle Boldklubs vedkommende kigger man nu frem mod en sæson i 1. division, hvor den klare ambition er at vende tilbage til Superligaen næste sommer.