2 min læsningMedier: Chelsea vil snyde Manchester United på målstregen

Manchester United har længe været i forhandlinger med FC Barcelona om Frenkie de Jong, men nu har Chelsea meldt sig ind i kampen.

2 min læsning
Chelsea vil hente de Jong, Frenkie de Jong, FC Barcelona, Manchester United.
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Manchester United risikerer at få en lang næse.

FC Barcelonas hollandske midtbanestjerne, Frenkie de Jong, har længe været meldt på vej til Manchester United, men flere medier melder nu, at Chelsea er ved at overhale ‘De røde djævle’ indenom.

Ifølge engelske The Sun skulle den nye Chelsea-ejer Todd Boehly således været landet i Barcelona for at forhandle med klubbens ledelse om den 25-årige hollænder.

Også spanske Sport mener at vide, at Frenkie de Jong nærmer sig et skifte væk fra den catalanske storklub, og at Chelsea skulle have udvist “direkte interesse” for de Jong.

Den spanske avis skriver videre, at Chelsea skulle være klar med et andet tilbud end de små 600 millioner kroner, som FC Barcelona forventer at få for de Jong.

Medier: De Jong-transfer trækker i langdrag – her er årsagen!

London-klubben skulle i stedet være billig til at sende lige knap 450 millioner i FC Barcelonas retning, og derudover ville spillerne Azpilicueta og Marcos Alonso følge med i en byttehandel. Spillere, der begge tidligere er blevet sat i forbindelse med et skifte til FC Barcelona, hvor især Marcos Alonso skulle være opsat på at rykke til Spanien denne sommer.

Medie: Barca har fundet Frenkie de Jong-erstatning i LaLiga til 20 millioner euro

Sport skriver videre, at de Jong selv kunne være interesseret i Chelsea fremfor Manchester United – både på grund af London fremfor Manchester, men også udsigten til Champions League i den kommende sæson.

FC Barcelonas præsident, Joan Laporta, har dog ad flere omgange på det seneste meldt ud, at man agter at beholde de Jong i FC Barcelona. Samtidig er klubben dog også i økonomiske problemer, så tiden må vise, hvad den hollandske stjerne og Barca vælger at gøre.

Timeline

Notifications

Notifikationer