2 min læsningDyr bøde: Kom 113 sekunder for sent

Juventus' polske keeper, Wojciech Szczesny, har måttet punge ud for at komme for sent til træning - og holdkammeraten måtte betale endnu mere.

2 min læsning
Juventus, bøder, bødekasse, Wojciech Szczesny.
Foto: Massimo Pinca/Reuters/Ritzau Scanpix

Uanset om det hedder Serie 5 eller Serie A, så er bøder efterhånden en integreret del af ethvert fodboldhold.

Det gør sig i dén grad også gældende hos Juventus, hvor klubbens polske keeper, Wojciech Szczesny, har måttet grave dybt i lommerne.

Det skyldes, at han kom 113 sekunder for sent til en træning i Torino-klubben, hvilket resulterede i en bøde på hele 297.000 kroner for den polske målmand. Det svarer til 2.600 kroner i sekundet.

Heldigvis for den polske keeper, endte han med at dele bøden med en anden, så han altså slap med “kun” 1.300 kroner i sekunder.

Det fortæller han i et interview med franske Canal Plus i forening med holdkammeraten Weston McKennie, der måtte grave endnu dybere i lommen, da han kom endnu mere for sent.

– Vi betalte begge, fordi vi kom for sent. Weston skulle betale mere end mig, da han kom noget mere for sent. Jeg skulle betale 40.000 euro (297.000 kroner), fordi jeg var forsinket med 113 sekunder, lyder det fra Wojciech Szczesny, inden han ikke er sen til at løfte sløret for Weston McKennies bøde:

– Der gik et par uger, og så kom han en time for sent. (Massimiliano, red.) Allegri spurgte mig, hvor meget det var, jeg betalte, da jeg var forsinket, nåede Szczesny at få sagt, inden han blev afbrudt af sin holdkammerat:

– Men han (Szczesny, red.) fik ikke lige sagt til Allegri, at han delte bøden med en anden, så han faktisk kun betalte 20.000 euro.

Wojciech Szczesny fortalte efterfølgende, at Weston Mckennie skulle betale en bøde på hele 50.000 euro, svarende til 372.000 kroner for at komme for sent.

Juventus: Di Maria er landet i Torino

Med bødernes størrelser, var pengene nok bedre givet ud til et ur, så det ikke sker igen – men så igen – med lønningerne i moderne fodbold, er der nok ikke nogen af de to stjerner, der er på randen af konkurs.

Timeline

Notifications

Notifikationer